Merisärkkä Presents

Jussi Jokinen All Stars 2022
ilta gaala

divider
06elo
/ Liput: / Ovet: / Showtime:
jussi-jokinen

Esittely

 

Jussi Jokinen All Stars tapahtuma siirtyy.
Niin lähellä, mutta kuitenkin vuoden päässä! Lähes loppuunmyyty Jussi Jokisen AllStars tapahtuma joudutaan siirtämään vuodella. Suomen paras jääkiekon ympärille rakentuva hyväntekeväisyystapahtuma järjestetään 6.8.2022 yhdessä Pietarinkadun Oilersin kanssa, kuten 2021 tapahtumakin oli tarkoitus toteuttaa.
Vuoden 2021 tapahtumaan ostetut liput käyvät yhä edelleen vuoden 2022 tapahtumaan. Seuraathan meidän tapahtuma sivustoja sekä sähköpostiasi, sillä lippu.fi ohjeistaa tarvittavista toimenpiteistä mahdollisimman pian mailitse. Samalla kerrotaan myös rahanpalautuskäytännöistä, mikäli uusi ajankohta ei sovi suunnitelmiisi. Mikäli olet hankkinut lipun muista myyntipisteistä, ole yhteydessä info@jht.fi
Ilman nopeasti pahentunutta tartuntatautitilannetta Jussi Jokinen AllStars tapahtuma ei olisi tässä tilanteessa, koko tapahtuma järjestelyn ajan olemme edenneet jo keväällä laaditun ja päivitetyn terveyssuunnitelman mukaisesti. Erittäin iso kiitos kaikille teille kärsivällisyydestä ja ymmärtäväisyydestä, jota näiden poikkeusvuosien aikana on vaadittu nopeasti muuttuvien tilanteiden keskellä. Kiitämme myös Kalajoen Kaupungin yhteistyötä järjestämismahdollisuuksien ajan tasalla pitämisestä, kuin myös yhteistyökumppaneitamme joustavasta toiminnasta koko tapahtuma valmistelun ajan. Jatkamme kanssanne tulevan tapahtuman valmistelua jo tämän syksyn aikana.
Kahden viimeisimmän kesän valmistelujen pohjalta, olemme aiempaa valmiimpia toteuttamaan ensivuonna laadukkaimman ja ainutlaatuisen hyväntekeväisyys tapahtuman ja Jussin jäähyväisottelun, luonnollisesti terveysturvallisuus huomioiden. Tulemme jo pian kertomaan lisää vuoden 2022 tapahtuman sisällöstä, joten seuraa meitä tapahtuman eri viestintä kanavissa.
@viihdekeskusmerisarkka

 

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@stage.fi