Merisärkkä Presents

K-40 Disco LIVE 2.0

divider
27heinä
/ Liput: Ennakko 28€ | Ovelta 30€ / Ovet: 20:00 / Showtime:
einii-scaled-1

Esittely

Discokuningatar EINI sekä Dj.Alex L

Tanssi kuin silloin ennen – K40 Disco LIVE 2.0 tulee Kalajoelle! Viime vuonna ympäri suomen saavuttanut aikuisten K40 disco tulee nyt toisen kerran Viihdekeskus Merisärkille LIVE versiona! Tervetuloa nauttimaan bileistä, joissa kasari-, ysäri- ja discohitit sekä vanhat kunnon klassikot sykähdyttää ja tanssia saa niin kovaa kuin huvittaa!

Tanssilattialle ja nostalgisten hittien pyörteisiin meidät johdattaa Discokuningatar EINI sekä DJ Alex L. Bileet, jossa arjen kiireet voi unohtaa ja hauskuutta sekä toinen toistaan upeampia tanssimuuveja ei tule puuttumaan! Areenalla bileet alkaa klo. 20.00 ja päättyy klo. 02.00 muttajos tämä biletys ei sinulle vielä riitä , niin illan virkuille toisen kerroksen yökerho ja karaoke klubi jatkavat vielä 04.00 saakka tanssittamista sekä laulamista.

EINI

Eini, Suomen ainoa ja oikea diskokuningatar, julkaisi debyyttinsä Yes sir, alkaa polttaa vain 17-vuotiaana. Pitkästä urastaan huolimatta artistin vauhti ei ole hidastumassa, vaan hän jatkaa uraansa entistäkin upeampana uuden musiikin siivittämänä. Artistin tulevan 16. studioalbumin ensimmäinen, joulukuussa julkaistu single Mun vuosi, enteili vuoden olevan ”Einin vuosi”, mistä todisteena oli mm. artistin uran ensimmäinen Emma Gaala -ehdokkuus.

Uusi kappale jatkaa aiemman, helmikuussa julkaistun Sun vuoro olla vapaa -singlen voimaantumisen teemaa.

Artisti viimeistelee parhaillaan alkuvuodesta startannutta Mun Vuosi -kevätkiertuetta, joka on pitänyt sisällään lähes 30 keikkaa ympäri Suomen. Artisti kertoo, että uudet kappaleet on otettu yleisön puolesta avosylin vastaan.

”On ollut ilo huomata kuinka yleisö laulaa mukana täysillä uutta tuotantoa. Keikat ovat olleet kerrassaan riehakkaita ja uutta yleisöä on tullut paljon lisää. Mun vuosi -kevätkiertueen keikoista suurin osa on ollut loppuunmyytyjä”, Eini kertoo.

Einin myös tulevan albumin tuotannosta vastaa hittituottaja Jonas Olsson, joka palkittiin vuoden 2023 Emma Gaalassa Vuoden tuottajana sekä musiikintekijänä. Einin vuonna 2023 julkaistu Pimeän jälkeen -albumi on kerännyt Spotifyssa reilut 4 miljoonaa streamia, ja albumin singlet ovat soineet Suomipopilla, Iskelmällä, Aito Iskelmällä sekä Radio Suomessa. Einin viimeisimmät, myöhemmin julkaistavan albumin singlet Mun vuosi, ja Sun vuoro olla vapaa ovat soineet radiossa yhteensä yli 2000 kertaa. Alkuvuodesta julkaistu Mun Vuosi single nousi parhaimmillaan Suomen virallisen radiolistan sijalle 25.

Tervetuloa unohtumattomiin bileisiin Merisärkän Areenalle!

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@stage.fi