Merisärkkä Presents

Kalajoki Dance
Suvi Karjula in the mood

divider
10kesä
/ Liput: 20€ / Ovet: / Showtime:
suvi

Esittely

Laulaja, muusikko ja lauluntekijä Suvi Karjula ei suostu asettumaan mihinkään musiikkigenreen pysyvästi. Taitava artisti soljuu kuin kotonaan niin iskelmän, rautalangan, jazzin, kun popin saralla. Keikoilla soivat niinikään rockin helmet kuin monet suomalaisille tutut hititkin.
Suvi Karjula viihtyy myös countryrockin äärellä. Sooloalbumi on valmisteilla; sillä artisti sukeltaa juurilleen rock-musiikin pariin. Levyllä kuljetaan monissa eri tunnelmissa. Rinnalleen Suvi on saanut tulevalle albumille muusikkokonkareita, mm. Pekka Gröhn, Mikko Löytty, Jouni Saarnio ja Kepa Kettunen. Suvi on julkaissut albumilta jo soolosinglet Elokuu (2021) ja Muutama mukava muisto (2022).
– Tämä on eka levy, jonka kaikissa biiseissä on oma sävellykseni ja sanoitukseni, kertoo Suvi. – Teen levyä valmiiksi hiljalleen aivan mahtavan porukan kanssa. Oikea dreamteam! Minä sävellän ja sanoitan laulut ja laulan ne.
Suvi keikkailee suositun In The Mood -yhtyeen solistina. Aiemmin Suvi on julkaissut yhden oman soololevyn, ITM:n kanssa albumin, lukuisia singlejä, sekä 10. taiteilijajuhlavuoden kunniaksi Spotifyssa korona-ajan Lokasessiot (albumi livenauhoituksena studiolta).
VUODEN KUUMIN TANSSITAPAHTUMA KALAJOKI DANCE RÄJÄYTTÄÄ KESÄN KÄYNTIIN!
Huikeat neljä päivää sisältää monipuolisesti tanssitunteja parhaiden opettajien johdolla! Monenlaiseen makuun lukuisia bileitä livemusiikin kera ja tottakai, leirin kruunaa kuuma festarimeininki!
Uudet harrastajat rohkeasti mukaan! Monipuoliset tanssitunnit tarjoavat mahdollisuutta tutustua eri lajeihin ilman aikaisempaa tanssikokemusta!
Tervetuloa tanssimaan. www.merisarkka.fi

Jaa kaverille

Tapahtumapaikka

Viihdekeskus Merisärkkä
Pakkainpolku 20
85100 Kalajoki

Puh 08 - 466667
info@stage.fi